Ben je opzoek naar een klein gezellig koor waarin jouw bijdrage telt? Kom dan zingen bij Medusa!

Studentenvrouwenkoor Medusa is een enthousiast en gevarieerd gezelschap van 30 muzikale studentes. Het koor is opgericht in 1984 en wordt sinds 2015 met veel plezier begeleid door dirigente Iris van ‘t Veer, tevens alumna van Medusa.  

Een requiem, meerstemmig stuk van Edward Elgar of een dramatische wending uit de opera Carmen; studentenvrouwenkoor Medusa draait er haar hand niet voor om. Elke dinsdagavond hoor je onze ‘loepzuivere’ stemmen door cultuurcentrum Parnasos schallen! De stukken variëren van klassiek tot modern en van musical tot volksmuziek. Iedere zomer en winter werken we toe naar een concert. Vorig jaar hebben we met Karin Bloemen op het podium gestaan en werden we tijdens ons zomerconcert begeleid door wijnglazen.

Elk jaar geven de muzen een winter- en een zomerconcert, met verschillende projecten tussendoor. Bij deze halfjaarlijkse concerten worden stukken a capella uitgevoerd, maar soms ook samen met professionele musici, variërend van één pianist tot een compleet strijkensemble met zangsolisten.

​Muzikaliteit, maar ook gezelligheid, staan hoog in het vaandel bij Medusa. De repetities op dinsdagavond, ledenactiviteiten en de halfjaarlijkse repetitieweekenden zijn dan ook een leuke mix hiervan. Als enige vrouwenkoor voor studenten in Utrecht is Medusa een goede aanvulling op de andere muziekgezelschappen. De intieme sfeer van de muziek en de harmonieuze dan wel spannende samenklanken van de dicht bij elkaar liggende stemmen zorgen steeds weer voor een mooi resultaat.

Interesse? Zowel in september als januari verwelkomen wij graag nieuwe leden; check de gegevens hieronder om je aan te melden!

Repetities: dinsdag 17.45-20.00 uur 
Locatie: Parnassos (locatie binnenstad)
Toetreding: stemtest
Contributie: ongeveer €160,- per jaar
E-mail: secretaris.medusa@gmail.com
Internet: www.studentenvrouwenkoormedusa.com

Advertentie