Nieuws

KOSMU BESTUUR 2020-2021 GEZOCHT

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, unieke ervaring en een gezellige groep mensen?  Dan zit je bij ons helemaal goed! Het KOSMU bestuur is namelijk op zoek naar een nieuw bestuur voor het college jaar 2019-2020! Naast dat het erg veel nieuwe vaardigheden, connecties en gezelligheid geeft is dit bestuur een part time bestuur, waardoor … Meer lezen over KOSMU BESTUUR 2020-2021 GEZOCHT

Regels om bestuursbeurs en erkenning te krijgen voor (o.a.) KOSMU gezelschappen versoepeld!

Ongeveer een jaar lang heeft het KOSMU bestuur zich hard gemaakt voor de muziekgezelschappen in Utrecht in de overleggen met de UU en HU over de bestuursbeurzen en erkennings regelingen. Hoofdpunt van deze overleggen was de 80 - 20 regeling. Deze regeling houd in dat de UU een gezelschap of vereniging officieel erkent en financieel … Meer lezen over Regels om bestuursbeurs en erkenning te krijgen voor (o.a.) KOSMU gezelschappen versoepeld!

UUnited Muziekfestival

Twee maal elke 5 jaar organiseert de universiteit van Utrecht het UUnited muziekfestival. Hier presenteren alle acht KOSMU gezelschappen zich in combinatie met een lokale gast artiest in unieke combinaties waar uw een gehele dag of avond al uw muzikale wensen worden vervuld.