Graag stellen wij het Bestuur 2022-2023 van het KOSMU aan u voor:

V.l.n.r.: Abe Wolthuis, Fleur Slegers, Iris Vestergaard en Teun Buwalda.

Wij kijken er naar uit om dit jaar de verenigingen te verbinden, onze financiële en communicatieve rol te vervullen en daarnaast onze acht muziekgezelschappen in het zonnetje te zetten.

Voorzitter Teun Buwalda

Hoi! Ik ben Teun, voorzitter van het KOSMU. Ik ben 22, studeer Kunstmatige Intelligentie en zit in mijn vierde studie- tevens Dekoorjaar. In 2020-2021 was ik secretaris bij Dekoor – een perfect jaar om niet zoveel concerten te organiseren maar wel te leren wat besturen eigenlijk betekent (bovendien bleven de secretaristaken natuurlijk gewoon staan). Als KOSMU-voorzitter denk ik na over beleidszaken, waar we ons als koepel op willen richten en houd ik samen met Iris contact met externe partijen. We laten graag aan de wereld zien hoe bijzonder Utrechtse studentenmuziek is!

Penningmeester Fleur Slegers

Hallo! Ik ben Fleur, en ik ben dit jaar de penningmeester van het KOSMU. Ik ben op dit moment bezig met mijn masterscriptie voor wiskunde, en dat wilde ik graag afwisselen met de gezelligheid van dit leuke KOSMU-bestuur! In mijn vrije tijd houd ik me veel bezig met muziek, vooral met viool. Ik speel al een tijdje bij het USKO, en ben dit jaar overgestapt op altviool. Als penningmeester houd ik me vooral bezig met de financiële zaken (begroting opstellen, facturen betalen, …), maar ik kijk er ook naar uit andere taakjes voor het KOSMU aan te pakken, bijvoorbeeld voor de vertrouwenscontactpersonen.

Secretaris Abe Wolthuis

Gegroet! Ik ben Abe, 22 jaar, en dit jaar mag ik secretaris van het KOSMU zijn. Naast mijn master artificial intelligence, speel ik altviool, luister ik graag (klassieke!) muziek, en ben ik bezig met van alles en nog wat. Ik ben nu zo’n 5 jaar lid van het USKO, en 4 jaar lid van het Kunstorkest. Bij dat laatste heb ik ook bestuur gedaan, precies vanaf het begin van de corona-periode (jippie!). Omdat die twee jaar natuurlijk nog niet lang genoeg was, heb ik besloten nog eens poging te wagen samen met de fantastische mensen in dit bestuur. Als secretaris houd ik de mailbox en de agenda bij, en notuleer ik de vergaderingen. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk contact te hebben met onze lidverenigingen om te weten wat er bij ze speelt.

Commissaris Extern Iris Vestergaard

Hi! Ik ben Iris, 23 jaar en Commissaris Extern van het KOSMU. Zelf zing ik nu met veel plezier bijna drie jaar sopraan bij Studentenvrouwenkoor Medusa, waar ik ook twee jaar PR-commissaris in het bestuur was. Verder ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn Bachelor Biologie aan de UU en wil ik daarna verder in de wetenschapscommunicatie. Naast muziek maken, ben ik graag creatief en beeldend bezig en, als echte bioloog, vaak buiten in de natuur te vinden. Als Commissaris Extern houd ik samen met Teun contact met externe partijen en zet ik me tijdens mijn bestuursjaar graag in om onze muziekverenigingen dichter bij elkaar te brengen, onze gezelschappen in het zonnetje te zetten en samen verder te werken aan een gezellige en inclusieve sfeer voor ieder KOSMU-lid.

Advertentie