Graag stellen wij het Bestuur 2021-2022 van het KOSMU aan u voor.

We kijken er naar uit om dit jaar de verenigingen te verbinden, en onze financiële en communicatieve rol te vervullen. Het Bestuur 2021-2022 heeft zin om na een bevlogen corona periode alle muziekverenigingen weer op de kaart te zetten en te ondersteunen.

Voorzitter Jos Mulkens

Hoi! Ik ben Jos en ik ben de voorzitter van het KOSMU. Ik zing bij KOSMU’s eigen Dekoor Close Harmony en daarnaast ben ik ook nog slagwerker bij brassband Altena Brass. Ik ben van mening dat samen met andere studenten muziek maken een fantastische aanvulling is op je studententijd. Het KOSMU kan daar ideaal in ondersteunen door dit op de Utrechtse agenda te zetten. Ik studeer de master Nanomaterials Science en volg ook een schakeljaar bedrijfskunde. Tussen al deze dingen door vind ik het leuk om opnames te mixen, kijk ik af en toe een serie en eet ik graag samen met vrienden. Ik verheug me op een interessant jaar dat meer dan het vorige in het teken kan staan van muziek!

Penningmeester Luuk Goode

Hoi! Ik ben Luuk, 23 jaar en ik ben de penningmeester van het KOSMU! Ik speel net een jaar altviool bij het USKO, en ik speel op de alt ook nog mee met een ander orkest in Utrecht; het VUSO. Altviool spelen doe ik nog maar vier jaar, dus helaas zijn de altvioolgrappen over intonatie bij mij geen grappen, maar de harde werkelijkheid… Toch geloof ik graag dat ik enigszins muzikaal ben: ik speel namelijk al zo’n vijftien jaar piano. Een jaar geleden was ik nog bezig met een master theoretische natuurkunde, maar ik ben erachter gekomen dat ik muziek maken veel leuker vind, en nu ben ik me voor aan het bereiden op de audities voor het conservatorium (klassiek piano). Ik zeg veel te snel ja als mensen mij vragen in een ensemble mee te spelen, dus veel tijd voor andere hobby’s dan muziek maken houd ik niet over. Maar ik houd natuurlijk wel van een drankje op z’n tijd, en daarnaast werk ik bij de BodyTalk. Zie ik je binnenkort aan de bar?

Secretaris Vera van der Weerd

Hoi! Ik ben Vera en ik zing bij Medusa. Samen muziek maken vind ik iets magisch en ik krijg er altijd veel energie van. Het is bij ons in huis dan ook altijd heel gezellig in de keuken waar allerlei liedjes worden meegezongen tijdens het koken met huisgenoten. Gelukkig is onze buurvrouw redelijk doof en heeft ze daar niet te veel last van. Daarnaast kijk ik graag Netflix en Youtube in mijn vrije tijd of speel ik een spelletje met vrienden. Ik studeer Voeding en Gezondheid in Wageningen. Dit jaar mag ik secretaris zijn van het KOSMU dus hiervoor zal ik vooral achter de laptop te vinden zijn om te notuleren en de mailbox bij te houden. Ik heb er zin in!

Commissaris Extern Guusje Barten

Hoi! Ik ben Guusje, de commissaris extern van KOSMU! Ik woon al een aantal jaar in Utrecht maar kom oorspronkelijk uit het wonderschone Eindhoven. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Kunstgeschiedenis afgerond, en doe nu mijn master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ondanks mijn wisseling van universiteit, blijf ik gewoon in Utrecht! Ik speel al sinds mijn 4e viool en sinds een tijdje doe ik dat bij het Kunstorkest. Vanwege mijn passie voor muziek werk ik ook bij TivoliVredenburg achter de bar! Naast viool spelen kijk ik graag films en ben ik niet moeilijk over te halen om een drankje te doen. Dus misschien zie ik je snel bij een KOSMU activiteit of in de zaal bij Tivoli!

Advertentie