Met trots presenteert het KOSMU bestuur van 2020-2021 zich aan u.

We kijken ernaar uit om de gezelschappen dit jaar nog meer met elkaar te verbinden.

Voorzitter Britt

Hoi! Ik ben Britt en ik ben de voorzitter van het KOSMU. Ik zing in Studentenvrouwenkoor Medusa en ben ook daar voorzitter in het bestuur. Een leuk feitje over mij: ik ben recent een plantencollectie begonnen! Ik ben op het moment trotse moeder van 6 plantenbaby’s en ben van plant te blijven uitbreiden! Ik ben dit bestuursjaar gaan doen omdat ik wil proberen te helpen om het KOSMU verder te krijgen. Juist nu in deze gekke tijden is het belangrijk dat we door blijven gaan met de dingen die we leuk vinden, bijvoorbeeld zingen of je instrument bespelen. Mijn droom voor het KOSMU is dat we alle gezelschappen dichter bij elkaar kunnen brengen (figuurlijk dan) en dat de naam KOSMU aan het einde van dit jaar een bekend begrip is onder ál onze leden, niet alleen de bestuursleden. Ik heb er zin in!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is rosalie-headshot-brick-bewerkt.jpg

Penningmeester Rosalie

Hoi! Ik ben Rosalie, ik ben 20 jaar oud en ik speel altviool bij het USConcert. Ik ben begonnen aan het laatste jaar van mijn bachelor farmaceutische wetenschappen en ik zal dit jaar ook als penningmeester de financiën van het KOSMU bijhouden. Naast muziek maken vind ik het leuk om te lezen en paard te rijden en kijk ik toch iets te vaak Netflix. Ik heb de afgelopen twee jaar ontzettend veel plezier beleefd aan het muziek maken met andere studenten en ik hoop dit jaar met het KOSMU een bijdrage te leveren aan het mogelijk maken van nieuwe muzikale projecten zodat anderen, net als ik, plezier kunnen blijven halen uit de muziek.

Secretaris Marjanna

Ik ben Marjanna en ik speel baritonsaxofoon bij de Utrechtse Studenten Bigband. Dit doe ik naast de studie geneeskunde die ik volg aan de Universiteit Utrecht. In mijn vrije tijd lees ik graag, vooral Scandinavische thrillers. Ik vind taal leuk en houd heel erg van thee met melk.
Komend studiejaar mag ik de functie van secretaris vervullen in het KOSMU-bestuur, waar ik hartstikke veel zin in heb! We gaan zorgen dat we het KOSMU groter op de kaart te zetten en daarnaast dat we in leuk contact staan met de muziekgezelschappen en steun bieden waar nodig!

Comissaris Extern Johanna

Hoi allemaal! Ik ben Johanna en ik speel altviool bij het USKO (altviool for the win)!
Dit jaar mag ik de functie van Commissaris Extern vervullen, waar ik ontzettend veel zin in heb. Je zult mij dus vooral op (online) evenementen tegen komen, vaak ook met een camera in mijn hand.
Naast altviool spelen loop ik veel hard, en vind ik het leuk om te bakken, nieuwe instrumenten te leren en buiten te zijn. Oh en, niet onbelangrijk, ik doe de Onderzoeksmaster Rechten.
Misschien moeten we wat creatiever zijn dit jaar, maar ik hoop dat wij de individuele gezelschappen van het KOSMU nog meer kunnen verbinden, en onze liefde voor muziek naar buiten kunnen laten zien.

Advertentie