Met trots presenteert het KOSMU bestuur van 2019-2020 zich aan u.

We hebben enorm veel zin om alles omtrent muziek te gaan regelen dit jaar!

Voorzitter Marlijn: “Ik ben Marlijn, naast dat ik voorzitter ben voor KOSMU ben ik dit ook bij het beroemde en beruchte Huisorkest! Ik ben trots om al onze unieke muziekverenigingen te vertegenwoordigen en wil jullie laten zien aan Utrecht en natuurlijk elkaar. Kom naar elkaars concerten en open activiteiten, dan maken we er een feest van dit jaar met zijn allen! ”

Penningmeester Werre: “Ik studeer momenteel informatica en heb een bachelor muziekwetenschap afgerond. Ik ben sinds zes jaar cellist bij zowel het USConcert als het USKO. Bij dit laatste gezelschap ben ik vorig jaar fiscus geweest. Ik ben verder op de UU en bij U-Talent actief als student assistent en werk sinds kort op de UU ook als keurmeester op de afdeling Instrumentatie. Ik vind het erg leuk om binnen het KOSMU de financiële administratie op orde te houden en bij te kunnen dragen aan het behartigen van de belangen van de gezelschappen.”

Secretaris Else: “Hoi! Ik ben Else, 23 jaar en ik zing sopraan bij het USKO. Dit studiejaar ben ik secretaris van het KOSMU-bestuur, dus typen is mijn ding… Ik hou van gezellig afspreken met vrienden en ik doe aan origami. Ook doe ik sinds kort aan outdoor training. Dat is in de winter zeker een uitdaging voor deze koukleum. Gelukkig hou ik ook van thee, dus warm ik binnen weer lekker op! ”

Commissaris Extern Jolien: ” Hoi! Als 22 jarige, 2e jaars Masterstudente mag ik mij dit collegejaar werven over de social media van het KOSMU. Dat past mij goed, want ik was toch al lichtelijk verslaaft. Gelukkig heeft deze taak meer dan social media. Door de website en het logo te vernieuwen poog ik het KOSMU moderner te representeren naar buiten, en door betrokkenheid bij het bestuur hoop ik ook aan mensen buiten de KOSMU-leden te kunnen laten zien wie we zijn en wat wij doen.
Naast studeren ben ik natuurlijk ook lid van een muziekgezelschap: het Kunstorkest, waar ik dit jaar ook de postitie van violiste en voorzitter heb. Verder lees ik een goede hoeveelheid Engelse fantasy en sci-fi boeken en schilder ik af en toe een van mijn Dungeons & Dragons characters (olie op doek). Een beetje nerd? Misschien… ”

Advertentie