Beste allemaal, hierbij het bestuur van 2018-2019.

Knipsel

Het KOSMU bestaat uit:

Hallo, ik ben Casper Silvis, 22 jaar oud en ik doe de master Drug Innovation. Ik zing op dit moment tenor in het USKO, maar ik zing ook wel eens bas. Ik ben fan van Harry Potter en Pokémon en ik houd van koken. Dit jaar ben ik de voorzitter van het KOSMU en het leukste daaraan is dat je veel in contact komt met mensen van alle muziekgezelschappen en met de bestuursorganen van de UU en HU.

Casper bestuursfoto

Hallotjes! Ik ben Sarah en dit jaar mag ik de prachtige functie van Secretaris van het KOSMU vervullen: ik mag lekker alle vergaderingen en overleggen tussen de verenigingsbesturen en parnassos notulen maken. Daarnaast probeer ik goed de mailbox bij te houden en ben ik chef herinneringsmailtjes sturen! Naast dit alles ben ik dit jaar ook bezig met mijn master Privaatrecht en kun je mij iedere maandagavond vinden bij het USConcert, waar ik nu twee jaar als cellist mag meezagen.

sarah bestuursfoto

Hoi! Ik ben Robbert en de nieuwbakken meester van het geld van het KOSMU. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat alle gezelschappen voldoende geld krijgen, zodat jullie allemaal heel vette dingen kunnen doen! Ik ben ook de hooooogste tenor van Dekoor en ik probeer naast al deze bezigheden ook nog mijn master Educational Sciences te halen. Ik hoop dat we dit jaar met alle leden bij het KOSMU een gezellig jaar kunnen hebben, met leuke activiteiten en een hoop muziek. Liefssss

Robbert bestuursfoto.PNG

Joe!! Ik ben Katinka en ben dit jaar de commissaris extern van het KOSMU. Ik zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is via social media, een interne nieuwsbrief en andere communicatie, zodat ieder gezelschap zijn moment of fame kan pakken! Ik ben verantwoordelijk voor klanken van de dwarsfluit (en soms de hoge piepjes van de piccolo) in het USConcert. Hiernaast studeer ik neuropsychologie. Ik hoop dit jaar iedereen enthousiast te kunnen maken voor het concept van het KOSMU.

Katinka bestuursfoto.PNG
Advertentie