Even voorstellen

bestuursfoto-2
-.l.n.r.: Carlijn, Ruben, Aike en Anne

Het bestuur wordt dit jaar gevormd door vier mensen uit het USKO, het USConcert, de USCantorij en Dekoor. Het zijn drie zangers en één hoornspeelsters. Het is een nieuwe groep, maar ze hebben het al heel goed. Ze hebben allemaal het doel om het KOSMU meer op de kaart te zetten, zodat de gezelschappen meer en meer van de voordelen van zo’n overkoepelend orgaan kunnen gaan genieten. Zo willen ze doorlopend een blog, nieuwsbrief en KOSMU-Competitie verzorgen en worden er in de loop van het jaar nog spannende eenmalige activiteiten georganiseerd.


Over Carlijn: Carlijn is sinds september 2012 lid van het Utrechtsch Studenten Concert, waar ze met veel plezier hoorn speelt. Ze zit in de laatste fase van haar master Taal, Mens en Maatschappij. In het academisch jaar 2014-2015 zat ze in het bestuur van haar studievereniging en organiseerde ze met 5 anderen voor USConcert een 10-daagse tournee naar Macedonië. Na een jaar geen bestuurstaken te hebben vervuld, begon het weer te kriebelen. Carlijn zet zich in voor een mooi KOSMU-jaar met veel muziek en gezelligheid!

Over Anne: Anne verhuisde vijf jaar geleden voor haar studie van Hengelo naar Utrecht en zingt sindsdien bij het USKO. Vorig jaar zat ze in het bestuur daar en om wat langer achtief te blijven in de studentenmuziekwereld wordt ze dit jaar penningmeester bij het KOSMU. Naast haar master cultural anthropology volleybalt Anne en schrijft ze literatuurrecensies voor ONGEkUNSTELD. Anne zou graag meer verbinding tussen de gezelschappen kweken!

Over Ruben: Ruben is een jaar geleden begonnen bij Dekoor. Dat is hem zo goed bevallen dat hij nu – naast een nieuwe studie – zowel het bestuur bij KOSMU als bij Dekoor is gaan doen. Mocht je Ruben kwijt zijn, je kunt hem herkennen aan zijn lange baard en mooie ogen!  Hij hoopt – en heeft er alle vertrouwen in – dat dit jaar alle gezelschappen zich meer gaan verenigen onder leiding van een nieuw, fris KOSMU bestuur.

Over Aike: Aike heeft in 2015 haar docent Muziek opleiding afgerond en is nu in haar tweede werkende jaar. Ze staat voor de klas, is mentor en heeft daarnaast bovendien twee koren die ze dirigeert en af en toe wat arrangeer-opdrachten. Ze zingt in vocal group Twelve en in de USCantorij. De dinsdagavond is een top-avond voor Aike en daarom besloot ze meer te willen bijdragen aan het KOSMU door in het bestuur te gaan. Doel: veel pr en naamsbekendheid voor de verschillende gezelschappen!

Advertentie