Zijn jullie al helemaal klaar voor een spetterende editie van UUnited?

Op donderdag 24 maart 2022 pakken de Universiteit Utrecht en Parnassos Cultuurcentrum groots uit met de derde editie van het UUnited Muziekfestival. Maak je klaar voor een avond in TivoliVredenburg waar de studentenmuziekgezelschappen van Parnassos de podia betreden met Nederlandse topartiesten zoals Trijntje Oosterhuis, Brigitte Kaandorp, Dwight Dissels en Karin Bloemen. Daarnaast zijn er spetterende optredens van de Herman Brood Academie en De Voorkamer die je niet wilt missen!

Ben jij er klaar voor om een fantastische avond in TivoliVredenburg te beleven? Koop dan nu je tickets voor het UUnited Muziekfestival op donderdag 24 maart 2022! https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/uunited-muziekfestival-2022-24-03-2022/
Meer info: http://uunited.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s