Op zoek naar een nieuwe uitdaging, unieke ervaring en een gezellige groep mensen? 

Dan zit je bij ons helemaal goed! Het KOSMU bestuur is namelijk op zoek naar een nieuw bestuur voor het college jaar 2019-2020! Naast dat het erg veel nieuwe vaardigheden, connecties en gezelligheid geeft is dit bestuur een part time bestuur, waardoor het helemaal goed te combineren valt met je studie. 

Als KOSMU zijn we verantwoordelijk voor de verdeling van universiteits subsidies naar alle 8 muziekgezelschappen in Utrecht en zijn wij de vertegenwoordigers van het cluster Cultuur tegenover de universiteit Utrecht en de hogeschool Utrecht en de buitenwereld.

Geïnteresseerd in dit parttime bestuur? We hebben maarliefst 4 posities beschikbaar! 

De voorzitter heeft het overzicht om agenda’s te maken en vergaderingen te leiden. Speciefiek betekent dit dat de voorzitter de 3 jaarlijkse muziekraad, de Kosmu-Parnassos overleggen ongeveer elke 1,5e maand en de bestuursvergaderingen voorzit. Dat houd in: overzicht houden, agenda’s maken en de benodigde emails beantwoorden die hierop van toepassing zijn. Verder is de voorzitter verantwoordelijk voor het leiden van het gehele bestuur, zodat elke taak goed uitgevoerd wordt en zal deze vaak aanwezig zijn bij gesprekken tussen het KOSMU en de universiteit/hogeschool. 

De secretaris heeft het allemaal op een rijtje om de email en notulen bij te houden. Daarom maakt de secretaris notulen van alle vergaderingen: 3 jaarlijkse muziekraad, de Kosmu-Parnassos overleggen ongeveer elke 1,5e maand en de bestuursvergaderingen. Verder is de secretaris de eerste die emails ziet binnenkomen en doorstuurt naar de andere bestuursleden en kunnen KOSMU leden en besturen altijd bij haar terecht als communicatie punt. 

De penningmeester EXCELleert 😉 in geld overmaken en geldpotjes bijhouden. De penningmeester is dan ook verantwoordelijk voor een van de hoofdtaken van het KOSMU: het geld verdelen. De penningmeester maakt daarom financiele jaarverslagen, begrotingen en zorgt dat de dirigenten van de gezelschappen op tijd betaald krijgen.

De commissaris extern is actief op social media en de website en heeft promotie stukjes altijd paraat. De commissaris extern is dan ook actief aanwezig bij alle activiteiten van het KOSMU en zal hierover verslagleggen op facebook, instagram en op onze website. Er is veel creatieve vrijheid om deze berichten te schrijven, de website met extra verhalen te vullen en alles up-to-date te houden. Door de nieuwe huisstijl te gebruiken op social media en skills in wordpress (don’t worry, die leggen we je met alle liefde uit) zorg jij dat de gehele wereld bekend is met onze doelen, de huidige updates en weerspiegel jij naar buiten waar het KOSMU voor staat: samen muziek maken.

Stuur vooral je sollicitatie naar hetkosmu@gmail.com met een korte uitleg waarom jij zou passen in het KOSMU en welke positie je voorkeur heeft. 

Mocht er nou geen functie tussen zitten die echt je voorkeur heeft, geen probleem! E-mail ons  dan simpelweg met je interesse en we zoeken samen uit welke functie het best bij je past!

Mocht een DM of facebook message makkelijker zijn is dat natuurlijk ook geen probleem. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s